Isoleren van systeemplafonds

Isoleren is heel eenvoudig met systeemplafonds

Met een systeemplafond is op twee manieren de isolatie van een ruimte te verbeteren. Ten eerste via isolerende plafondplaten, maar ook via isolatie die aangebracht wordt tussen het oorspronkelijke plafond en het systeemplafond.

Bij isolatie denk je misschien alleen aan temperatuurregeling en het terugdringen van energieverbruik, maar isolerende plafondplaten doen veel meer. Ze kunnen ook zorgen voor geluidsisolatie, een betere akoestiek en brandwerendheid. Dat is allemaal mogelijk door te kiezen voor het juiste systeemplafond.

Een groot voordeel van een systeemplafond is de ruimte die ontstaat tussen het systeemplafond en het oorspronkelijke plafond in de ruimte. Die ruimte is goed te gebruiken voor het wegwerken van eventuele aansluitingen en leidingwerk, zoals elektriciteit, verwarming, ventilatie en riolering. Het spreekt voor zich dat je deze ruimte ook heel goed kunt gebruiken voor het aanbrengen van isolatiemateriaal.

Plafondplaten met isolerende eigenschappen vind je volop in deze webshop. Wil je meer weten over het isoleren van een systeemplafond? Dan vertellen onze adviseurs je er graag meer over. Uiteraard is isoleren niet alleen mogelijk met een nieuw systeemplafond, maar ook met een bestaand plafond. Dat is immers het mooie van systeemplafonds: de ruimte erachter is altijd eenvoudig te bereiken door een plafondplaat te verwijderen en later terug te leggen.

Systeemplafondkopen.nl
Systeemplafond kopen

Goedkoopste plafondplaat van Nederland!

Systeemplafondkopen.nl heeft de goedkoopste plafond plaat van Nederland in haar assortiment. De KCS Boulder is een inleg tegel wat te verkrijgen is in het formaat 600 x 600 mm en 600 x 1200 mm.

De KCS Boulder is een hardminerale plafondplaat met een geperforeerde oppervlaktestructuur.
Deze plaat geeft uw ruimte een strakke en nette uitstraling.

Systeemplafondkopen.nl is een complete webshop waar je alles vindt voor het realiseren van een mooi systeemplafond van kwalitatief goede materialen. Je bestelt alles direct online en hebt je bestelling de volgende dag al in huis.

KCS BOULDER INLEG | € 4,70 per m²

KCS Boulder
Bekijk/Bestel de goedkoopste plaat

De systeemplafond configurator

Dankzij onze configurator hoeft u zelf helemaal niets meer te berekenen, geef de maten op in de rekentool en wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden met één druk op de knop in uw winkelmandje gelegd worden!

Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Ga naar onze systeemplafond configurator