Systeemplafond zwart

Een systeemplafond kan ook zwart zijn.

Natuurlijk kan dat! De ontwikkelingen op het gebied van systeemplafonds staan niet stil en die ontwikkelingen betreffen niet alleen technische eigenschappen. Een plafond moet jouw ruimte een strakke uitstraling geven en als zwart daar beter bij past, dan vind je alles voor een zwart systeemplafond op systeemplafondkopen.nl.

Het plafond wordt wel eens de vijfde muur genoemd en dat betekent dat de uitstraling van het plafond veel invloed heeft op de sfeer in een ruimte. Door te kiezen voor een zwart systeemplafond creëer je een intiemere sfeer dan met wit. Je ziet zwarte systeemplafonds bijvoorbeeld vaak in theaters en bioscopen. Plafondplaten, profielen en kantlatten zijn op systeemplafondkopen.nl allemaal te bestellen in zwart.

Montage systeemplafonds

Goedkoopste plafondplaat van Nederland!

Systeemplafondkopen.nl heeft de goedkoopste plafond plaat van Nederland in haar assortiment. De KCS Boulder is een inleg tegel wat te verkrijgen is in het formaat 600 x 600 mm en 600 x 1200 mm.

De KCS Boulder is een hardminerale plafondplaat met een geperforeerde oppervlaktestructuur.
Deze plaat geeft uw ruimte een strakke en nette uitstraling.

Systeemplafondkopen.nl is een complete webshop waar je alles vindt voor het realiseren van een mooi systeemplafond van kwalitatief goede materialen. Je bestelt alles direct online en hebt je bestelling de volgende dag al in huis.

KCS BOULDER INLEG | € 4,70 per m²

KCS Boulder
Bekijk/Bestel de goedkoopste plaat

De systeemplafond configurator

Dankzij onze configurator hoeft u zelf helemaal niets meer te berekenen, geef de maten op in de rekentool en wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden met één druk op de knop in uw winkelmandje gelegd worden!

Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Ga naar onze systeemplafond configurator