Systeemplafond profiel

Zonder profiel geen systeemplafond

Een systeemplafond bestaat uit plafondplaten die in een raster van profielen gelegd worden. Zonder profiel dus geen systeemplafond. Op systeemplafondkopen.nl vind je daarom ook verschillende profielen, zodat je een compleet systeemplafond online kunt bestellen.

Je vindt in deze webshop hoofdprofielen, tussenstukken, hoeklijnen, kantlatten, kolomringen en snelhangers. Hoofdprofielen, tussenstukken en hoeklijnen zijn verkrijgbaar in wit en zwart. Je kunt kiezen uit verschillende gerenommeerde merken en de profielen zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

De profielen die je kunt bestellen op systeemplafondkopen.nl kunnen gemakkelijk en herhaaldelijk worden gedemonteerd en hergebruikt. Ze zijn bovendien brandbestendig conform nationale en Europese vereisten.

Wil je meer weten over de profielen die je vindt in de webshop? Onze verkoopadviseurs beantwoorden je vragen graag zodat je daarna alsnog online kunt bestellen.

Systeemplafondkopen.nl

Goedkoopste plafondplaat van Nederland!

Systeemplafondkopen.nl heeft de goedkoopste plafond plaat van Nederland in haar assortiment. De KCS Boulder is een inleg tegel wat te verkrijgen is in het formaat 600 x 600 mm en 600 x 1200 mm.

De KCS Boulder is een hardminerale plafondplaat met een geperforeerde oppervlaktestructuur.
Deze plaat geeft uw ruimte een strakke en nette uitstraling.

Systeemplafondkopen.nl is een complete webshop waar je alles vindt voor het realiseren van een mooi systeemplafond van kwalitatief goede materialen. Je bestelt alles direct online en hebt je bestelling de volgende dag al in huis.

KCS BOULDER INLEG | € 4,70 per m²

KCS Boulder
Bekijk/Bestel de goedkoopste plaat

De systeemplafond configurator

Dankzij onze configurator hoeft u zelf helemaal niets meer te berekenen, geef de maten op in de rekentool en wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden met één druk op de knop in uw winkelmandje gelegd worden!

Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Ga naar onze systeemplafond configurator