Systeemplafond webshop

Alles voor je systeemplafond in deze webshop.

Je bent handig en kunt heel goed zelf een systeemplafond plaatsen, of je kent iemand die het voor je doet en je wilt materialen bestellen. Dan is het fijn om alle materialen die je nodig hebt voor een systeemplafond op één adres te vinden en online te kunnen bestellen. Daarom bevat onze webshop alles wat met systeemplafonds te maken heeft.

Het voordeel van systeemplafondkopen.nl is dat je koopt bij een specialist. Wij houden ons al tientallen jaren bezig met systeemplafonds. Onze monteurs hebben al veel gebouwen voorzien van een systeemplafond en we weten wat goede materialen en betrouwbare leveranciers zijn.

Ook als je in onze webshop koopt, profiteer je van onze kennis want we hebben een configurator laten ontwikkelen voor klanten van systeemplafondkopen.nl. Vul je wensen in en de configurator attendeert je op eventuele benodigdheden en berekent wat je nodig hebt. Mocht je toch nog hulp nodig hebben, dan hebben wij een verkoopteam dat deskundig advies kan geven en monteurs die jouw systeemplafond komen monteren. Bestellen in onze webshop kan dan nog steeds.

Header led downlighter

Goedkoopste plafondplaat van Nederland!

Systeemplafondkopen.nl heeft de goedkoopste plafond plaat van Nederland in haar assortiment. De KCS Boulder is een inleg tegel wat te verkrijgen is in het formaat 600 x 600 mm en 600 x 1200 mm.

De KCS Boulder is een hardminerale plafondplaat met een geperforeerde oppervlaktestructuur.
Deze plaat geeft uw ruimte een strakke en nette uitstraling.

Systeemplafondkopen.nl is een complete webshop waar je alles vindt voor het realiseren van een mooi systeemplafond van kwalitatief goede materialen. Je bestelt alles direct online en hebt je bestelling de volgende dag al in huis.

KCS BOULDER INLEG | € 4,70 per m²

KCS Boulder
Bekijk/Bestel de goedkoopste plaat

De systeemplafond configurator

Dankzij onze configurator hoeft u zelf helemaal niets meer te berekenen, geef de maten op in de rekentool en wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden met één druk op de knop in uw winkelmandje gelegd worden!

Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Ga naar onze systeemplafond configurator