Systeemplafond platen 60 x 120

Geen vierkante plafondplaat, maar 60 x 120.

Een vierkante plafondplafond wordt veruit het meest gebruikt voor een systeemplafond, maar er is veel meer mogelijk. Er zijn niet alleen plafondplaten met verschillende eigenschappen, maar uiteraard ook met verschillende afmetingen. Met een rechthoekige in plaats van vierkante plafondplaat, bijvoorbeeld van 60 x 120 centimeter, ziet het eindresultaat er heel anders uit. En je bent natuurlijk sneller klaar met zo’n grote plafondplaat!

Wie dus niet gaat voor standaard, heeft bij systeemplafondkopen.nl iets te kiezen. We hebben een ruim assortiment en je vindt al onze producten op deze website, waaronder plafondplaten van 60 x 120 centimeter. Met onze configurator maken we het je extra gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Doorloop de verschillende opties en je ziet meteen hoeveel jij nodig hebt en wat de totaalprijs is.

Bij systeemplafondkopen.nl koop je eenvoudig online en ben je verzekerd van een snelle levering.

Wil je advies over de keuze voor bijvoorbeeld systeemplafondplaten 60 x 120 centimeter, of een andere maat, dan staan onze adviseurs je graag te woord. De montage uitbesteden kan ook, we hebben eigen monteurs.

Goedkoopste plafondplaat van Nederland!

Systeemplafondkopen.nl heeft de goedkoopste plafond plaat van Nederland in haar assortiment. De KCS Boulder is een inleg tegel wat te verkrijgen is in het formaat 600 x 600 mm en 600 x 1200 mm.

De KCS Boulder is een hardminerale plafondplaat met een geperforeerde oppervlaktestructuur.
Deze plaat geeft uw ruimte een strakke en nette uitstraling.

Systeemplafondkopen.nl is een complete webshop waar je alles vindt voor het realiseren van een mooi systeemplafond van kwalitatief goede materialen. Je bestelt alles direct online en hebt je bestelling de volgende dag al in huis.

KCS BOULDER INLEG | € 4,70 per m²

KCS Boulder
Bekijk/Bestel de goedkoopste plaat

De systeemplafond configurator

Dankzij onze configurator hoeft u zelf helemaal niets meer te berekenen, geef de maten op in de rekentool en wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden met één druk op de knop in uw winkelmandje gelegd worden!

Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Ga naar onze systeemplafond configurator