Systeemplafond materiaal

Dit materiaal heb je nodig voor een systeemplafond

Je hebt besloten dat een systeemplafond voor jouw klus de beste oplossing is. Logisch, want een systeemplafond biedt veel voordelen. Het is snel te plaatsen, ziet er goed uit en de plafondplaten hebben fantastische eigenschappen, zoals geluidsisolatie en brandwerendheid.

Een systeemplafond hangt onder het oorspronkelijke plafond en daarvoor heb je verschillende materialen nodig. Die vind je op systeemplafondkopen.nl. Onze webshop biedt je alles wat nodig is om het beste eindresultaat te verkrijgen in een ruimte.

De systeemplafondplaten worden los geplaatst op een raster dat bestaat uit profielen. De plafondplaten zijn daardoor gemakkelijk te vervangen en jeventuele aansluitingen en leidingwerk boven het systeemplafond, zoals elektriciteit, verwarming, ventilatie en riolering, blijven bereikbaar.

Om dat raster van profielen te bevestigen, heb je het materiaal nodig zoals kantlatten, hoeklijnen, ophangdraad of snelhangers. De kantlat komt tussen de muur en het plafond en vangt eventuele oneffenheden op. Kantlatten zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kunnen ook bekleed zijn met folie. Ze kunnen bovendien in elke kleur gespoten worden. Een hoeklijn wordt op een kantlat of direct op de muur bevestigd.

Met schroefoogjes worden ophangdraad of snelhangers bevestigd en daaraan kunnen de hoofdprofielen en dwarsprofielen gemonteerd worden. De plafondplaten kunnen vervolgens in het systeem getild en op de plaats gelegd worden. Alle benodigdheden vind je in onze configurator.

Daar kun je kiezen voor verschillende plafondplaten, maar ook voor het gewenste systeem en de ophanging.

Heb je advies nodig?
Onze adviseurs staan je graag te woord. We hebben ook monteurs die de klus graag voor je uitvoeren.

Op systeemplafondkopen.nl koop je alles direct online en heb je al het materiaal voor jouw systeemplafond de volgende dag al in huis. Onze configurator helpt je bij het bestellen van het juiste materiaal.

Goedkoopste plafondplaat van Nederland!

Systeemplafondkopen.nl heeft de goedkoopste plafond plaat van Nederland in haar assortiment. De KCS Boulder is een inleg tegel wat te verkrijgen is in het formaat 600 x 600 mm en 600 x 1200 mm.

De KCS Boulder is een hardminerale plafondplaat met een geperforeerde oppervlaktestructuur.
Deze plaat geeft uw ruimte een strakke en nette uitstraling.

Systeemplafondkopen.nl is een complete webshop waar je alles vindt voor het realiseren van een mooi systeemplafond van kwalitatief goede materialen. Je bestelt alles direct online en hebt je bestelling de volgende dag al in huis.

KCS BOULDER INLEG | € 4,70 per m²

KCS Boulder
Bekijk/Bestel de goedkoopste plaat

De systeemplafond configurator

Dankzij onze configurator hoeft u zelf helemaal niets meer te berekenen, geef de maten op in de rekentool en wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden met één druk op de knop in uw winkelmandje gelegd worden!

Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Ga naar onze systeemplafond configurator