Systeemplafond plaat

Systeemplafond plaat in soorten en maten

Plafondplaten voor systeemplafonds zijn er in verschillende soorten en maten. Ze hebben allemaal hun eigen kenmerken ten aanzien van geluidsisolatie, akoestiek en brandwerendheid. Je vindt een ruime keuze op systeemplafondkopen.nl en als je advies nodig hebt, dan kun je altijd bellen met een verkoopadviseur.

We leveren uitsluitend systeemplafondplaten van gerenommeerde leveranciers, zoals Rockfon. Kies bijvoorbeeld voor de plafondplaat Rockfon Lithos, met een standaard oppervlak voor de meest gangbare toepassingen. De plafondplaat heeft goede akoestische eigenschappen en is verkrijgbaar in standaard afmetingen zoals 60 x 60 en 60 x 120 centimeter. De plafondplaat bestaat uit steenwol.

Ook de systeemplafond plaat Rockfon Pallas bestaat uit steenwol, een materiaal dat niet bijdraagt aan de groei van micro-organismen. Het is een budgetvriendelijke systeemplafondplaat met goede prestaties.

Wil je meer geluidsabsorptie? Dan is de Rockfon Krios plafondplaat misschien ideaal voor jouw project. Deze systeemplafondplaat van steenwol heeft een Klasse A geluidsabsorptie en is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kantafwerkingen.

Wist je trouwens dat al deze plafondplaten goed reinigbaar zijn met een stofzuiger?

Goedkoopste plafondplaat van Nederland!

Systeemplafondkopen.nl heeft de goedkoopste plafond plaat van Nederland in haar assortiment. De KCS Boulder is een inleg tegel wat te verkrijgen is in het formaat 600 x 600 mm en 600 x 1200 mm.

De KCS Boulder is een hardminerale plafondplaat met een geperforeerde oppervlaktestructuur.
Deze plaat geeft uw ruimte een strakke en nette uitstraling.

Systeemplafondkopen.nl is een complete webshop waar je alles vindt voor het realiseren van een mooi systeemplafond van kwalitatief goede materialen. Je bestelt alles direct online en hebt je bestelling de volgende dag al in huis.

KCS BOULDER INLEG | € 4,70 per m²

KCS Boulder
Bekijk/Bestel de goedkoopste plaat

De systeemplafond configurator

Dankzij onze configurator hoeft u zelf helemaal niets meer te berekenen, geef de maten op in de rekentool en wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden met één druk op de knop in uw winkelmandje gelegd worden!

Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Ga naar onze systeemplafond configurator