Systeemplafond platen vervangen

Eenvoudig platen vervangen van een systeemplafond

Op systeemplafondkopen.nl kun je een compleet systeemplafond kopen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Misschien heb je al een systeemplafond en is een deel aan vervanging toe. Bestel dan eenvoudig de plafondplaten die in jouw systeemplafond passen en geniet snel van een strak eindresultaat.

Want dat is het mooie van systeemplafonds: als het raster met profielen eenmaal gemonteerd is, kun je gemakkelijk onderdelen vervangen. Je kunt nu kiezen voor andere eigenschappen voor het hele plafond door alle plafondplaten te vervangen, maar een paar nieuwe plafondplaten in de profielen leggen kan natuurlijk ook.

Neem een kijkje in onze webshop en bepaal wat je nodig hebt. Onze configurator helpt je daarbij.  Plafondplaten voor systeemplafonds zijn er in soorten en maten dus er is genoeg te kiezen.

Goedkoopste plafondplaat van Nederland!

Systeemplafondkopen.nl heeft de goedkoopste plafond plaat van Nederland in haar assortiment. De KCS Boulder is een inleg tegel wat te verkrijgen is in het formaat 600 x 600 mm en 600 x 1200 mm.

De KCS Boulder is een hardminerale plafondplaat met een geperforeerde oppervlaktestructuur.
Deze plaat geeft uw ruimte een strakke en nette uitstraling.

Systeemplafondkopen.nl is een complete webshop waar je alles vindt voor het realiseren van een mooi systeemplafond van kwalitatief goede materialen. Je bestelt alles direct online en hebt je bestelling de volgende dag al in huis.

KCS BOULDER INLEG | € 4,70 per m²

KCS Boulder
Bekijk/Bestel de goedkoopste plaat

De systeemplafond configurator

Dankzij onze configurator hoeft u zelf helemaal niets meer te berekenen, geef de maten op in de rekentool en wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden met één druk op de knop in uw winkelmandje gelegd worden!

Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Ga naar onze systeemplafond configurator