Retouren

Wanneer u uw bestelling wilt retourneren dient u altijd telefonisch contact op te nemen met 0528 – 745 735 of te mailen naar info@systeemplafondkopen.nl.

U heeft recht op het retourneren van uw bestelling binnen 14 dagen na aankoop. Wanneer u wilt retourneren en contact met ons opgenomen heeft, kunt u de bestelling onbeschadigd en in de originele verpakking opsturen. De kosten voor het retourneren van uw bestelling zijn voor eigen rekening. U bent dus zelf verantwoordelijk voor uw retourzending. Na ontvangst van de bestelling checken wij deze op de huidige conditie. Wanneer de producten in goede staat zijn afgeleverd crediteren wij het aankoopbedrag minus de verzend- en afhandelingskosten.

Wanneer u een product retourneert dient u dus aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  1. U dient het product met de pakbon terug te sturen in de originele verpakking.
  1. U dient het product terug te sturen in de staat waarin u het ontvangen heeft. Is het product zichtbaar gebruikt of beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.

 

Als u buiten deze gestelde voorwaarden het product terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. In geval van twijfel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 07:00 – 17:00 uur.