Systeemplafond platen 60 x 60

Een gangbare maat voor systeemplafondplaten: 60 x 60 centimeter

Het is waarschijnlijk de meest gebruikt maat voor systeemplafond platen 60 x 60 centimeter. Vierkante platen dus, die eenvoudig te hanteren zijn en waarmee snel een mooi afgewerkt plafond gerealiseerd kan worden. Natuurlijk verkopen we verschillende soorten plafondplaten en ook in verschillende maten, maar deze afmeting is een uitstekende keuze.

Wil je meer weten over de eigenschappen van verschillende systeemplafondplaten? Onze adviseurs vertellen er graag meer over. Plafondplaten kunnen bijvoorbeeld veel betekenen op het gebied van akoestiek, geluidsisolatie en brandveiligheid. Elke plafondplaat heeft zijn eigen kenmerken en je vindt ze allemaal op systeemplafondkopen.nl.

Je vindt ze ook in de configurator in deze webshop. Vul jouw wensen in en laat je leiden door het speciaal voor ons ontwikkelde systeem, dat je bij weinig anderen zult vinden. Het zorgt ervoor dat je niets vergeet en snel aan de slag kunt.

Bestel direct online, wij leveren de bestelde materialen voor jouw systeemplafond al de volgende dag.

Compleet systeemplafond kopen

Goedkoopste plafondplaat van Nederland!

Systeemplafondkopen.nl heeft de goedkoopste plafond plaat van Nederland in haar assortiment. De KCS Boulder is een inleg tegel wat te verkrijgen is in het formaat 600 x 600 mm en 600 x 1200 mm.

De KCS Boulder is een hardminerale plafondplaat met een geperforeerde oppervlaktestructuur.
Deze plaat geeft uw ruimte een strakke en nette uitstraling.

Systeemplafondkopen.nl is een complete webshop waar je alles vindt voor het realiseren van een mooi systeemplafond van kwalitatief goede materialen. Je bestelt alles direct online en hebt je bestelling de volgende dag al in huis.

KCS BOULDER INLEG | € 4,70 per m²

KCS Boulder
Bekijk/Bestel de goedkoopste plaat

De systeemplafond configurator

Dankzij onze configurator hoeft u zelf helemaal niets meer te berekenen, geef de maten op in de rekentool en wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden met één druk op de knop in uw winkelmandje gelegd worden!

Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Ga naar onze systeemplafond configurator