Ondernemend

Professioneel

Betrouwbaar

Over ons

De webshop systeemplafondkopen.nl is onderdeel van Marvo Systeemplafonds. Sinds oktober 2000 is Marvo Systeemplafonds de totaal leverancier voor systeemplafonds, wanden en verlichting, die staat voor service en betrouwbaarheid. Wat vandaag de dag resulteert in een bedrijf met circa 25 medewerkers in eigen dienstverband en een flexibele schil van circa 30 onderaannemers. Waar we als bedrijf zeer trots op zijn is dat zowel onze medewerkers, onze onderaannemers en onze vaste klanten zeer loyaal zijn aan Marvo Systeemplafonds. Zo zijn er bedrijven die al meer dan 15 jaar zaken met ons doen, een klantenwaardering van 9.1 is daarom ook zeer gewaardeerd. Vanuit ons kantoor gevestigd in Hoogeveen, zorgen wij ervoor dat onze klanten door heel Nederland en België goed bediend worden. Dit doen we door middel van een goede buitendienst die ondersteund wordt door een verkoopafdeling met een calculatieafdeling, zodat we vanaf het begintraject tot aan de eindoplevering onze klanten zoveel mogelijk proberen te ontzorgen.

Om onze diensten nog verder uit te breiden, hebben we ervoor gekozen om een webshop te lanceren waar al onze producten eenvoudig kunnen worden besteld. Ons vakkundige team staat de hele dag voor u klaar om u te voorzien van het gewenste advies. Heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers. 0528 – 745 735

Afbeelding20Marvo20-1024x575

De systeemplafond configurator

Dankzij onze configurator hoeft u zelf helemaal niets meer te berekenen, geef de maten op in de rekentool en wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden met één druk op de knop in uw winkelmandje gelegd worden!

Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Meest verkochte systeemplafonds

 • KCS Boulder detail KCS Boulder

  € 4,70 per m²  

  voor 13:00 uur besteld - morgen in huis

 • KCS Calhan Detail KCS Calhan

  € 5,58 per m²  

  voor 13:00 uur besteld - morgen in huis

 • KCS Antaris C detail KCS Antaris C | Dikte 13 mm

  € 13,28 per m²  

  voor 13:00 uur besteld - morgen in huis

 • KCS Topiq Prime detail KCS Topiq Prime

  € 15,89 per m²  

  voor 13:00 uur besteld - morgen in huis

 • KCS Antaris C 15 mm systeemplafond KCS Antaris C 15 mm

  € 15,11 per m²  

  voor 13:00 uur besteld - morgen in huis

 • KCS Tatra detail KCS Tatra

  € 10,07 per m²  

  voor 13:00 uur besteld - morgen in huis